Connect with us

stiri

Veste senzationala pentru suporterii FC Botosani. Pretul biletelor la meciul cu Steaua se reduce cu 50%

Published

on

spectatoricfr2

Conducerea clubului FC Botosani le-a pregatit o surpriza suporterilor de Ziua nationala a Romaniei. Pretul biletelor la meciul cu Steaua se reduce cu 50%.

Cei care deja si-au cumparat bilete trebuie sa se prezinte maine la sediul clubului pentru a primi inca un bilet. Cei care nu au bilete achizitionate, vor plati 100 de lei pentru doua bilete la tribune si 50 de lei pentru doua bilete la peluze.

„Dorinţa noastră este să le facem o surpriză suporterilor de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. În acest sens s-a luat decizia ca în preţul de 50 de lei cât era un tichet iniţial la peluză, cu aceeaşi bani să se vândă două tichete, iar la tribune, la 100 de lei vor putea fi luate două bilete. Cei care şi-au achiziţionat deja bilete, nu-şi vor primi banii înapoi dar pe baza biletului deja achiziţionat vor mai primi încă un bilet. Dacă au bilet la peluză vor primi încă unul la peluză, iar dacă au la tribună vor primi la tribună”, a declarat Alexandru Chirilă, directorul executiv al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad