Connect with us

Evenimente

Peste 80 de jandarmi vor fi în stradă la Ziua Naţională a României

Published

on

 

jandarmi festival

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, în municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Peste 80 de jandarmi, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfăşurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ şi cultural.

Jandarmii vor fi prezenţi alături de cetăţeni în Piaţa 1 Decembrie din municipiul Botoşani, începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, unde va avea loc ceremonialul religios şi depuneri de coroane, după care, de la ora 12.00, vor veghea ca parada militară cu armament, tehnică militară şi echipamente speciale de intervenţie, care va avea loc pe strada Cuza Vodă, să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Spectacolul de muzică populară susţinut de Rapsozii Botoşanilor, în Piaţa Revoluţiei  şi defilarea cu torţe, la care va participa şi o subunitate de jandarmi, precum şi manifestările publice ce vor avea loc în Parcul Căpitan Walter Mărăcineanu din municipiul Dorohoi, vor fi de asemenea în atenţia angajaţilor M.A.I., pentru prevenirea unor posibile incidente.

Recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile şi măsurile luate de forţele de ordine, pentru asigurarea unui climat adecvat sărbătoririi Zilei Naţionale  a României.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad