Connect with us

Sport

FCM Dorohoi poate rămâne în Liga a II-a chiar dacă termină pe ultimul loc

Published

on

colban

Şansele ca în Liga a II-a să se facă o singură serie sunt din ce în ce mai mici din cauza problemelor financiare pe care le au majoritatea cluburilor de fotbal din României. În aceste condiţii, liga a II-a ar putea rămâne tot cu două serii.

Dacă vor rămâne două serii în eşalonul secund, cel mai probabil nu va retrograda nimeni în actualul sezon competiţional. Vespazian Colban, antrenorul echipei FCM Dorohoi, a luat în calcul toate variantele dar spune că obiectivul său rămâne terminarea sezonului pe un loc care să îi asigure menţinerea în Liga a II-a.

„În momentul de faţă sunt 23 de echipe în Liga a II-a, mai promovează cinci de la Liga a III-a şi se fac 28, pleacă două în liga I şi rămân 26. Din Liga I retrogradează şase. Astfel se ajunge ca Liga a II-a să aibă 32 de echipe ceea ce înseamnă două serii a câte 16 echipe. Riscul nostru ar fi să se facă singură serie de Liga a II-a şi să intăm în cărţile retrogradării. Ar fi o prostie enormă să se facă o singură serie pe care care e acum. Am luat în calcul toate variantele dar eu sper să termin campionatul în afara locurilor retrogradabile. În ultimele etape, chiar dacă ne-au lipsit jucători, echipa a făcut jocuri bune”, a precizat Vespazian Colban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad