Connect with us

Sport

Colban se pregăteşte să întărească echipa FCM Dorohoi: „Am contacte cu jucători care vor veni şi o să fie în primul 11”

Published

on

fcm dorohoi - academica (7)

Oficialii clubului FCM Dorohoi au început deja să se gândească la a doua parte a campionatului. Antrenorul Vespazian Colban şi-a făcut lista cu jucătorii pe care îi doreşte la echipă şi deja a început discuţile. El vrea să aducă în această iarnă şapte jucători pentru a avea în retur un lot echilibrat.

„Noi am avut un nucleu de 10-11-12 jucători care au jucat în toate meciurile în condiţiile în care faci naveta în fiecare zi, nu ai un bazin şi cu jucători care sunt debutanţi la Liga a II-a. E foarte greu. Am terminat meciul cu Academica, cu vreo cu cinci jucători sub 21 de ani în teren. Vreau să întărim echipa în iarnă şi să evităm retrogradarea. În vară mi-au plecat opt jucători şi a venit unul singur. Ne-ar trebui şapte jucători ca să completăm lotul cu care am promovat. Vom vedea care sunt posibilităţile. Sunt interesat de câţiva jucători de Liga a II-a. Nu vreau să dau nume pentru că mai este o etapă iar jucătorii sunt pe la cluburi. Am contacte cu jucători care vor veni şi o să fie în primul 11. Dacă aduc, aduc ceva bun. Dacă nu, prefer să rămân cu ce am”, a spus Vespazian Colban.

Antrenorul dorohoienilor a discutat cu patronul echipei cu privire la strategia din partea a doua a campionatului. Victor Mihalachi a promis că va asigura în această iarnă toate condiţiile necesare pentru o pregătire bună. Lotul echipei se va reuni în ianuarie şi va efectua un stagiu montan de pregătire la Câmpulung Moldovenesc.

Contracte mici, prime mari

Conducerea clubului FCM Dorohoi va avea aceeaşi politică în ceea ce priveşte banii oferiţi jucătorilor. Fotbaliştii vor avea contracte mici, de câteva sute de euro, dar în schimb primele vor fi substanţiale. Aeastă regulă a impus-o antrenorul Vespazian Colban care încearcă să-şi motiveze astfel jucătorii.

„La noi sunt nişte condiţii pe care alte cluburi nu le oferă. De asta se şi desfiinţează repede multe echipe. Oferă salarii mari. Nu poţi să plăteşti la infinit un jucător cu 2000-3000 de euro. La noi e altă strategie şi de aceea jucătorii se mai înfrânează până să ajungă la Dorohoi. Noi avem o altă strategie, cu salarii mici şi prime mari. Ai câştigat meciul, încasezi o primă frumoasă pentru nivelul ligii a II-a. Nu ştiu câte echipe joacă pe asemenea prime. Este greu să aduci un jucător cu valoare. Ei sunt învăţaţi să încaseze salarii de mii de euro”, a mai precizat Colban.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad