Connect with us

Sport

Bogdan Zanfirescu este noul preşedinte al AJF BOTOŞANI. VEZI cu cine va face echipă

Published

on

zanfirescu

Preşedintele comisiei de numărare a voturilor a anunţat rezultatele în turul doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Botoşani. În urma numărării voturilor, Bogdan Zanfirescu a fost ales noul preşedinte.

Bogdan Zanfirescu a avut 27 de voturi, Daniel Şchiopu a avut 13 voturi iar două voturi au fost anulate. La vicepreşedinţi, cele mai multe voturi le-au obţinut Gabriel Tănasă şi Ilie Andrici. În competiţie s-au mai înscris Răzvan Zetu, Cristian Noroc, Cristian Frumuz, Mihai Plugaru, Doru Gugeanu.

“Sunt fericit dar sunt conştient că este o muncă destul de dificilă. Vor fi multe lucruri de schimbat. Bucuria este reţinută pentru că trebuie să muncim şi să arătăm că putem schmba ceva. Eu nu am anunţat iniţial echipa mea pentru că nu am vrut să-i expun. La comisia de arbitri, preşedinte va fi Ciprian Iovu. Secretarul executiv va fi domnul Calistru Mihai. Eu nu ştiu toate lucrurile care trebuie făcute într-o asociaţie judeţeană de fotbal. Era singura persoană şi cea mai responsabilă care putea să mă ajute în momentul de faţă”, a spus noul preşedinte al AJF Botoşani care a adăugat că pentru comisia de disciplină nu s-a decis în privinţa preşedintelui.

În momentul în care s-au numărat voturile, Daniel Şchiopu a acuzat că unul dintre membrii comisiei de numărare a tăiat cu pixul pe un buletin.

“În primul rând vreau să-l felicit  pe domnul Zanfirescu care va conduce în următori patru ani Asociaţia Judeţeană de Fotbal. Am mari semne de întrebare dacă va fi într-adevăr o schimbare sau se va continua acelaşi sistem de ani de zile. Comisia care a fost la validarea dosarelor şi care mi-a respins mie în primă fază dosarul a fost acum în comisia de numărare a voturilor. Domnul Popovici a început să taie cu pixul pe foaie. Era teama celor care sunt de zeci de ani în asociaţie”, a spus Daniel Şchiopu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad