Connect with us

Cultura

Botoşăneanul Gelu Graur merge mai departe la VOCEA ROMÂNIEI

Published

on

gelu graur vocea romaniei

Gelu Graur a fost penultimul concurent în ediţia de vineri seară a concursului Vocea României şi a interpretat  melodia „Purple rain”. Poliţistul botoşănean a încercat să facă şi spectacol pe scena concursului Vocea României şi a fost apreciat pentru asta.

La final, antrenorul Smiley s-a ridicat în picioare şi a spus:  „Îmi place cum trăieşte piesa asta. A insist foarte tare să o cânte. O cântă în stilul lui. El nu ar trebuie să fie poliţist, ar trebui să continue la Vocea Românie”.

În această fază a concursului, unul dintre candidaţii care merg mai departe este  stabilit de telespectatori iar celălalt de către antrenor.

Telespectatorii au ales pe Gelu Graur iar Smiley a ales-o pe Aliona Munteanu. Dintre cei patru concurenţi din echipa lui Smiley, Gelu Graur a avut cei mai mulţi fani care au trimis sms-uri. Astfel, Gelu Graur merge mai departe la Vocea României şi şi-a încheiat misiunile din Congo.

Din echipa lui Moga au mers mai departe Brighitta Balogh şi Alexandru Bunghez. Din echipa lui Tudor Chirilă vor continua concursul Ligia Hojda şi Tiberiu Albu iar din echipa Loredanei rămând în competiţe pentru trofeul Vocea României Larisa Mihaies şi Andrei Cheteles.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad