Connect with us

Evenimente

VEZI care au fost pagubele produse la magazinul unui primar din judeţul Botoşani. CAUZA INCENDIULUI a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere

Published

on

incendiucasabucovina5

Acoperişul unei terase de pe raza comunei Dângeni a fost distrus parţial într-un incendiu izbucnit joi seară. Proprietarii localului au cerut ajutorul pompierilor îngrijoraţi că flăcările s-ar putea extinde şi la bar. Apelul a fost înregistrat la ora 21.00.

Spre locul indicat s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, dar şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dângeni. Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră. Au ars cca. 20 m .p. din acoperişul terasei, pagubele fiind estimate la aproximativ 2.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 150.000 lei.

Cauza probabilă de incendiu o constituie folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Cazul a fost preluat de către poliţişti.

Mai citeşte: ACŢIUNE de INTIMIDARE a unui primar din judeţul BOTOŞANI. Au incendiat curtea magazinului pe care îl deţine soţia acestuia

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad