Connect with us

National

Marian Vanghelie, atac dur la premier: Până de Paşte, STRADA îl va da afară pe Ponta

Published

on

ponta16mai

Dacă pleacă încă 30-40 de parlamentari, şi Victor Ponta pleacă. Acasă. O spune, la Realitatea TV, Marian Vanghelie. Invitat, joi seara, în emisiunea “Jocuri de putere”, edilul Sectorului 5 a declarat că, după calculele sale, până de Paşte, “strada îl va da afară” pe Ponta.

“Făcând un calcul matematic, cred că dacă pleacă acasă vreo 30-40 de parlamentari, domnul Ponta pleacă acasă. Asta, varianta bună. Eu cred că, până de Paşte, îl va da strada afară. Eu m-am uitat la cum au votat oamenii. M-am uitat în toată Capitala şi am văzut tineri care cred că nici n-ar fi ieşit la vot dacă nu simţeau că trebuie să iasă, să-l trimită pe Ponta acasă. Acest vot trebuie considerat efectiv ca o revoluţie. A fost un vot covârșitor împotriva minciunilor lui Victor Ponta”, a declarat Marian Vanghelie, în emisiunea “Jocuri de putere”.
Pe de altă parte, senatorul a afirmat faptul că nimeni nu a avut curajul să îi spună lui Victor Ponta că nu este suficient de bun, pentru a candida la alegerile prezidențiale și a subliniat despre liderul PSD că este ”artificial” și că ”fuge de oameni”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad