Connect with us

National

Marian Vanghelie, atac dur la premier: Până de Paşte, STRADA îl va da afară pe Ponta

Published

on

ponta16mai

Dacă pleacă încă 30-40 de parlamentari, şi Victor Ponta pleacă. Acasă. O spune, la Realitatea TV, Marian Vanghelie. Invitat, joi seara, în emisiunea “Jocuri de putere”, edilul Sectorului 5 a declarat că, după calculele sale, până de Paşte, “strada îl va da afară” pe Ponta.

“Făcând un calcul matematic, cred că dacă pleacă acasă vreo 30-40 de parlamentari, domnul Ponta pleacă acasă. Asta, varianta bună. Eu cred că, până de Paşte, îl va da strada afară. Eu m-am uitat la cum au votat oamenii. M-am uitat în toată Capitala şi am văzut tineri care cred că nici n-ar fi ieşit la vot dacă nu simţeau că trebuie să iasă, să-l trimită pe Ponta acasă. Acest vot trebuie considerat efectiv ca o revoluţie. A fost un vot covârșitor împotriva minciunilor lui Victor Ponta”, a declarat Marian Vanghelie, în emisiunea “Jocuri de putere”.
Pe de altă parte, senatorul a afirmat faptul că nimeni nu a avut curajul să îi spună lui Victor Ponta că nu este suficient de bun, pentru a candida la alegerile prezidențiale și a subliniat despre liderul PSD că este ”artificial” și că ”fuge de oameni”.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )