Connect with us

Sport

FC Botoşani-Steaua. Leo Grozavu: „Toată lumea îi cunoaşte, nu mai au secrete pentru nimeni”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani va întâlni luni, de la ora 20.30, pe stadionul Municipal, campioana României. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se aşteaptă la un meci spectaculos deoarece ambele echipe vor juca deschis şi încearcă să obţină victoria.

Tehnicianul botoşănean susţine că a studiat foarte bine jocul echipei Steaua şi că va încerca să pregătească de o asemenea manieră partida încât să obţină victoria.

„Mi-aş fi dorit să întâlnim Steaua în altă perioadă, nu acum când este atât de frig. Din câte am înţeles la ora meciului se preconizează a fi o temeratură de -6 grade Celsius. Cu toate acestea, îmi doresc să vină cât mai multă lume la stadion, pentru că va fi un spectacol de calitate. Sperăm ca vremea de afară să nu înfluenţeze evoluţia jucătorilor şi la final să fim bucuroşi. Trecem printr-o perioadă fastă în campionat şi avem posibilitatea să facem un rezultat care să mulţumească suporterii botoşăneni. Steaua are experienţă şi are o aşezare bună. Toată lumea îi cunoaşte, nu mai au secrete pentru nimeni. Este cea mai titrată echipă din România, dar aţi văzut şi aseara, au dominat tot meciul şi nu au putut să scoată cel puţin un egal. Fotbalul se joacă pe goluri. Noi ne dorim să facem un joc bun şi un rezultat mare, dar trebuie să putem asta”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad