Connect with us

Administratie

ACŢIUNE de INTIMIDARE a unui primar din judeţul BOTOŞANI. Au incendiat curtea magazinului pe care îl deţine soţia acestuia

Published

on

incendiucasabucovina

Războiul politic continuă şi după campania electorală. Noaptea trecută, câţiva indivizi au incendiat curtea magazinului pe care soţia primarului îl deţine în centrul comunei. Poliţiştii au demarat o anchetă.

În această dimineaţă, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, a postat pe pagina personală de facebook că noaptea trecută, nişte indivizi au recurs la o nouă acţiune de intimidare.

„Doresc sa aduc la cunostinta celor care procedeaza la actiuni de intimidare si razbunare, ca planul meu si al comunei este de intrare in normalitate si legalitate, chiar daca unii au inteles ca a venit momentul sa se termine cu Rotundu si au inceput iarasi sa-mi incendieze proprietatea. Domnilor: Cunosc faptul ca va este greu si timp de 20 ani ati facut ce ati vrut si cum ati vrut cu terenurile si cladirile din domeniul public, dar acum a venit vremea sa se si plateasca impozit ele si tax ele locale. Transmit celor care m-au dat foc aseara ca :
– Legea trebuie respectata de toti si inclusiv de mine ! De aceea, recomand sa intrati in legalitate conform adreselor pe care le-ati primit si nu in sedinte de mafie locala, lucru care nu va aduce sevicii avantajoase nici dv. si cu atat mai putin Comunei ! Rusine ! ! ! Nu intelegeti nimic !!!!”, a postat primarul comunei Dîngeni.

Cătălin Rotundu a făcut deja o plângere la poliţie şi a pus la dispoziţia anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere astfel încât să fie mai uşor de identificat autorii.

„Au dat foc în curtea magazinului. Nu este pentru prima dată când recurg la astfel de gesturi. În 2010 au făcut la fel. Noroc că s-a despistat la timp şi nu au fost pagube foarte mari. A fost poliţia, a deschis o anchetă. Sunt camere de supraveghere. Totul a plecat de la faptul că am trimis somaţiile de plată celor care au constructii pe terenurile primăriei. Dacă nu, trec la demolare. Sunt care nu au plătit niciun leu şi au acumulat sume foarte mari. Le-am trimis nu ştiu câte adrese dar ei nu le-au luat în seamă şi nu au plătit”, ne-a spus Cătălin Rotundu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad