Connect with us

Administratie

Dezinteres pentru tabăra Agafton în perioada de iarnă

Published

on

tabara agafton

În urmă cu 10-15 ani, în vacanţa de iarnă nu erau suficiente locuri în centrul de agrement de la gafton, pentru a face faţă solicitărilor. Acum bate vântul prin acest centru şi nici măcar cluburile sportive din Botoşani nu mai fac cantonamentele la Agafton.

Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret pune la dispozie, în perioada de iarnă, doar 60 de locuri dar nici acestea nu sunt ocupate. Radu Humelnicu, directorul DJST Botoşani spune că deşi preţurile sunt mai bune decât în alte zone, antrenorii şi conducătorii cluburilor preferă să meargă în cantonamente la hoteluri sau pensiuni de la munte.

„Pentru perioada de iarnă avem 60 de locuri disponibile. Din experienţa anilor trecuţi, nu am avut prea multe solicitări în perioada vacanţei de iarnă. Tinerii preferă să meargă în zonele montane. Un număr mai mare de solicitări ar trebui să avem pentru cantonamente. Centrul de la Agafton oferă un spaţiu bun şi un relief bun pentru cantonamente. Cluburile din Botoşani preferă să cheltuiască bani la privaţi, în ţară. Acolo sunt alte beneficii pe care le obţin cei care achiziţionează serviciile de masă şi cazare”, a spus Radu Humelnicu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad