Connect with us

Economic

Un nou PUB în Botoşani. Arată extraordinar. VEZI când se deschide GALERIE FOTO

Published

on

pub society4

Cel mai tare pub din Botoşani se va deschide săptămâna viitoare, în zona parcului Mihai Eminescu. Potrivit mesajelor şi fotografiilor postate pe facebook, Society Pub arată extraordinar de bine. Clienţii pub-ului vor avea ocazia să admire un Harley Davidson absolut superb care ste „piesa de rezistenţă”.

Deschiderea va avea loc pe data de 5 decembrie când botoşănenii vor avea ocazia să beneficieze de condiţii mai bune decât în multe restaurante de lux din oraşele mari ale României.

„Un loc unde sa iti bei linistit cafeaua dimineata? Sa savurezi cel mai bun vin din oras? Sa iti strangi prietenii pentru o seara de neuitat? Un loc unde asteptarile tale prind in sfarsit contur… Va asteptam la deschiderea oficiala pe data de 5 decembrie 2014!”, este mesajul postat pe facebook.

„Cand vine vorba despre vin sunt foarte multe de spus, vinul are nenumarate secrete si placeri.
Aroma, buchetul, culoarea, vechimea, nu sunt doar cateva detalii, sunt lucruri foarte importante care intr-un cuvant inseamna VIN. Din 5 Decembrie, la Society Pub, veti putea degusta cele mai bune si rafinate sortimente de vinuri, apartinand cramelor de top din Romania ( Domeniul Coroanei Segarcea, Purcari, Recas, Gramma, Budureasca, Vinarte, Liliac)”.

Proprietarii pub-ului promit că în fiecare zi vor veni cu tot felul de informaţii referitoare la posibilităţile de petrecere a timpului liber în noua locaţie.

„In fiecare zi, pana la momentul deschiderii, va vom prezenta mici detalii ale locatiei noastre, Society Pub. Astazi va “amagim” cu piesa de rezistenta, un Harley Davidson absolut superb!”, au postat pe pagina de facebook.

pub society3 pub society2 pub society1 pub society

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad