Connect with us

Economic

Reduceri între 20 şi 70% vineri după amiază la Uvertura Mall

Published

on

mall exterior

Black Friday va fi sarbatorit in acest an la Uvertura Mall prin evenimentul dedicat ”Noaptea Reducerilor” care va avea loc pe data de 28 noiembrie 2014 incepand cu ora 18:00 pana la miezul noptii.

Botosanenii sunt invitati sa faca cumparaturi din cele peste 43 de magazine ale mallului. Acestea au pregatit numeroase reduceri cu discounturi ce incep de la 20 % la 50 % pentru magazinele ce comercializeaza tinute vestimentare si pantofi. Printre cele mai atractive discounturi : Lee Cooper a pregatit un discount de 30 % pentru orice produs cu pret intreg, la Kenvelo si Steilmann discounturile pot ajunge pana la 50 % pe anumite produse selectate, CCC a pregatit un discount de 30 %. H&M va oferi discounturi graduale in functie de valoarea cosului de cumparaturi. Cosmeticele si produsele de parfumerie sunt si ele la pret redus cu discounturi de minim 20 % si care ajung la 30 % la magazinele Beauty Mania si Yves Rocher. Cartile sunt de asemenea la pret special cu discounturi de pana la 70 %.

Adultii isi pot rasfata copii cu jucarii ce pot fi achizitionate cu pana la 70 % discount in magazinul Noriel.

Cine doreste sa petreaca seara la cinematograf, o poate face la Cine Grand. La achizitionarea unui bilet se va oferi o cutie de popcorn.

Chicago Club, cel mai mare club de biliard cu 20 de mese profesioniste si unica pista de bowling din oras a anuntat un discount de 50 %.

Clientii centrului comercial vor avea ocazia ca in baza bonului fiscal de cumparaturi de minim 30 RON sa castige un premiu special. Mallul a pregatit peste 1200 de premii ce consta in vouchere de cumparaturi sau sticle de Coca Cola si care pot fi castigate conform regulamentului campaniei.

Incepand cu ora 19 :00 mallul a pregatit un concert cu ritmuri latino sustinut de indragitul Pepe, iar dupa concert artistul va sustine o sesiune speciala de autografe.

Uvertura Mall este centrul comercial botosanean inaugurat in 2013 a carei investitie a fost de 27 milioane euro si care beneficiaza de o pozitionare excelenta in centrul orasului. Zilnic in medie, centrul comercial Uvertura Mall are peste 8000 de vizitatori si reprezinta o zona de atractie, oferind o diversitate de branduri in materie de fashion si o zona completa de divertisment prin cinematograful Cine Grand, clubul Chicago, cafenele sau zona de food court. Cu ocazia evenimentului Noaptea Reducerilor, mallul estimeaza o crestere a traficului de clienti.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad