Connect with us

Administratie

Proiect de apă şi canalizare făcut din economii

Published

on

primaria rachiti

Reţeaua de apă şi canalizare din comuna Răchiţi va fi extinsă în cursul anului viitor. În urma economiile făcute la proiectele finanţate pe POS Mediu, primaria comunei Răchiţi va obţine finanţare pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare.

Gheorghe Iacob, primarul comunei Răchiţi, susţine că în momentul de faţă se lucrează la studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic.

„Avem canalizare pe Cişmea, extindere canalizare pe Răchiţi şi aducţiune de apă de la Răchiţi la Costeşti. Este vorba de cinci kilometri de conductă de apă. La canalizare avem trei kilometri pe Cişmea şi 800 de metri pe Răchiţi. Acum se lucrează la studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic. Sper ca până la sfârşitul acestei luni să se finalizeze. Solicitarea de finanţare este din august 2013 dar acum sunt şanse să realizăm investiţia. Sunt bani pe POS Mediu din economiile făcute pe celelalte proiecte. Trebuie să ne mişcăm repede deoarece investiţia trebuie finalizată până la sfârşitul anului viitor. Tot pe POS Mediu am depus un proiect pentru şase kilometri de canalizare la Costeşti, staţie de epurare şi asfaltare”, a spus Gheorghe Iacob.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad