Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: „Sunt super optimist şi spun că batem Steaua”

Published

on

valeriuiftime birou920

După victoria de la Tg. Jiu, oficialii FC Botoşani sunt foarte optimişti şi spun că echipa lui Leo Grozavu poate învinge şi pe Steaua. Partida dintre FC Botoşani şi Steaua este programată luni 30 noiembrie, de la ora 20.30, pe Stadionul Municipal.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani spune că moralul jucătorilor este unul foarte bun după victoria de la Tg. Jiu şi este convins că aceştia vor face un meci mare împotriva campioanei României.

„Putem pregăti meciul cu Steaua, cu un moral teribil. Sunt super optimist şi spun că batem Steaua. Problema este să fie o vreme bună şi să facă un meci frumos. La ce moral avem acum, jucăm cu Steaua de la egal la egal”, a spus Valeriu Iftime.

La meciul cu Steaua, FC Botoşani nu îl va avea pe bancă pe antrenorul principal Leo Grozavu. Acesta va fi suspendat după eliminarea de la Tg. Jiu. Valeriu Iftime nu consideră că este o problemă şi spune că motivaţia jucătorilor va fi una foarte mare.

„Nu va conta absenţa lui Leo. El strigă şi din tribună tot la fel de tare. Leo e peste tot. Poate e mai bine că stă în tribună pentru că acasă face prea multă presiune. La meciul cu Steaua nu avem nevoie de presiune”, a adăugat finanţatorul echipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad