Connect with us

Sport

Astăzi ora 15.30: Pandurii Tg. Jiu – FC Botoşani LIVE TEXT

Published

on

fc botosani - pandurii

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, în deplasare, formaţia Pandurii Tg. Jiu. După clasament, FC Botoşani pare echipa favorită dar în realitate meciul se anunţă unul echilibrat deoarece formaţia antrenată de Petre Grigoraş este în revenire de formă.

FC Botoşani a făcut deplasare cu două zile mai devreme. A plecat vineri la Snagov iar în cursul zilei de ieri şi-a continuat drumul spre Tg. Jiu. Aceasta este cea mai lungă deplasare din actuala ediţie de campionat iar tehnicianul Leo Grozavu era îngrijorat cu privire la starea fizică a jucătorilor după două zile de mers cu autocarul.

În plus, tehnicianul botoşănean se confruntă şi cu probleme de lot. Căpitanul Florin Acsinte este suspendat iar mijlocaşul Martinus Quenten a venit accidentat şi cu o stare de oboseală accentuată după prima convocare la naţională.

Înaintea acestei partide, FC Botoşani se află pe locul opt cu 21 de puncte, 6 victorii, 3 egaluri şi 5 înfrângeri, 18 goluri marcate şi 19 primite. De partea cealaltă, Pandurii Tg. Jiu ocupă locul 11 cu 15 puncte, 3 victorii, 6 egaluri şi 5 înfrângeri, 17 goluri marcate şi 19 primite.

Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi FC Botoşani va fi arbitrată de Cojocaru Adrian Viorel (Galaţi), ajutat de Popescu Adrian (Craiova) şi Slabu Stelian (Braşov).

În sezonul trecut, FC Botoşani a pierdut cu scorul de 6-1 la Tg. Jiu iar pe teren propriu s-a impus cu 3-2.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad