Connect with us

Sport

FCM Dorohoi a pierdut cu 2-0 la Bacău

Published

on

fcm dorohoi-rapid cfr suceava (7)

Formaţia antrenată de Vespazian Colban a plecat cu gândul de a obţine măcar un punct în deplasarea de la Bacău. Din păcate, FCM Dorohoi nu a reuşit să obţină un rezultat pozitiv în faşa echipei antrenate de Cristi Popovici şi rămâne pe ultimul loc al clasamentului.

Dorohoienii au rezistat destul de bine în prima jumătate de oră dar cu nouă minute înainte de pauză, au primit gol. Hurdubei scapă singur pe partea dreaptă, driblează portarul şi intră în unghi, iar de acolo centrează în faţa porţii de unde Vraciu, fostul jucător al FC Botoşani,  înscrie cu capul din doi metri.

În partea secundă, dorohoienii au ratat două ocazii uriaşe iar pe final au mai încasat un gol. În minutul 80, Ungureanu execută impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri la vinclul din dreapta portarului şi scorul devenea 2-0. Acesta a fost şi rezultatul final iar pentru FCM Dorohoi urmează săptămâna viitoare un meci foarte dificil contra formaţiei Academica Piteşti, ocupanta locului doi în clasament.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, Sascău – Căinari, Adăscăliţei, Dumitriu, Vraciu – Hurdubei (cpt), Bg. Rusu
Rezerve: E. Savu – Pungă, Bg. Ungureanu, Taban, Luncanu, Predoiu, Ţuşu
Antrenor: Cristian Popovici
FCM Dorohoi: Prisacă – Barabaş, A. Vlaicu, Cososchi, Stancoschi – Vrabie, Orăşanu (cpt.) – Juncănaru, Ed. Sandu, Pavăl – T. Tudorache
Rezerve: Listaru – Lumaicu, Amarinei, Chiorescu
Antrenor: Vespazian Colban

Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Daniel Demetrescu şi Alexandru Mihăilă (ambii din Râmnicu Vâlcea).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad