Connect with us

Educatie

Elevii Şcolii Elena Rareş din Botoşani au oferit cadouri copiilor din Centrul de plasament „Prietenia”

Published

on

copii cadouri

Este al doilea an în care, în cadrul Săptămânii Educaţiei Globale, cadrele didactice şi elevii de la Şcoala Gimnazială „Elena Rareş” Botoşani vizitează Centrul de plasament „Prietenia”, ducând cu ei fructe, legume, zahăr, ulei, făină, dar mai ales dorinţa de a sădi un zâmbet pe chipul celor care prea rar zâmbesc.

Implicându-se în activităţile de voluntariat elevii au înţeles că valoarea unui om rezidă în ceea ce este capabil să dea şi nu în ceea ce este el capabil să primească, că ajutându-i  pe cei nevoiaşi, în primul rând te ajuţi pe tine şi îţi construieşti personalitatea, te poţi simţi cu adevărat om, care nu este frumos doar la exterior, ci şi în interior.

Eforturile elevilor au fost sprijinite şi de părinţii acestora care au înţeles importanţa voluntariatului şi a implicării în acţiuni umanitare.

Ne dorim ca aceste acţiuni să continue, să fie baza stabilirii unor noi relaţii de prietenie, bazate pe sinceritate, încredere reciprocă, altruism, pasiuni şi interese comune, eliminând prejudecăţile şi convingerile discriminatorii.

Prof. Loredana Şuşter

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad