Connect with us

Administratie

ANCHETĂ DNA într-o comună din judeţul Botoşani. Morţii au terenuri şi plătesc impozite

Published

on

teren agricol

Poliţiştii şi procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au demarat o ancheată ca urmare a unei reclamaţii făcute încă de anul trecut. Este vorba de câteva sute de hectare de teren care aparțineau primăriei şi care au fost folosite în interesul privat al unui grup de persoane.

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, a postat un mesaj pe pagina personală de facebook prin care anunţă că în sfârşit s-a demarat anchetarea situaţiei terenurilor. El susţine că în ultima perioadă, morţii au început să plătească impozitele pe teren.

„E de speriat ceea ce s-a întâmplat și la noi în comuna cu retrocedările și contactele de arendă cu ADS sau contracte cu persoane decedate. Deși am sesizat DNA încă din ianuarie 2013, nu s-a întâmplat nimic. Am reușit ca în doi ani să readuc comunei peste 800 de hectare teren, dar este evident că mai avem încă de descoperit manevrele cu terenuri făcute de câteva persoane în ultimii 20 ani! Un lucru e cert și poate de necrezut, au început să plătească impozitele și morții! Interesant, nu?”, a postat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, pe contul său de Facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad