Connect with us

Politica

PSD mulțumește botoșănenilor pentru votul acordat lui Victor Ponta

Published

on

psd sediu

PSD Botoșani mulțumește public botoșănenilor pentru votul masiv acordat candidatului Victor Ponta în cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale. Social-democrații se angajează să onoreze încrederea primită din partea botoșănenilor, prin continuarea programului „Guvernare pentru Botoșani” angajat în numele USL la alegerile parlamentare din 2012.

„Le mulțumesc public tuturor botoșănenilor care s-au prezentat la vot și în mod special celor care au votat candidatul nostru, domnul Victor Ponta. Regret că acest vot nu a fost reflectat în rezultatul pe țară, dar noi considerăm că încrederea pe care ne-au acordat-o botoșănenii reprezintă o răspundere pe care trebuie să o onorăm prin acțiunile și deciziile pe care le vom susține la nivelul acestui județ. În acest sens, vom continua programul „Guvernare pentru Botoșani” pe care ni l-am asumat în campania electorală din 2012”, a declarat președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi.

Pe de altă parte, PSD Botoșani consideră că unele remarci din partea unor reprezentanți PDL și PNL care au criticat modul în care votat botoșănenii reprezintă o insultă la adresa alegătorilor din acest județ. Liderii social-democrați reamintesc că astfel de remarci jignitoare au mai fost enunțate și în 2009, când botoșănenii au votat masiv împotriva lui Traian Băsescu, iar ulterior prestațiile acestuia au demonstrat că opțiunea politică a botoșănenilor a fost corectă și îndreptățită.

„Am auzit mai mulți oameni din PNL și PDL spunând că botoșănenii au votat greșit pentru că ar fi mai puțin informați decât românii din Transilvania sau Banat. Așa spuneau cei din PDL și în 2009, când a fost ales Traian Băsescu, iar doi ani mai târziu s-a văzut că botoșănenii au intuit corect deficiențele majore celui care a condus România în ultima decadă. Eu cred că din ceea ce s-a întâmplat până acum rezultă că botoșănenii sunt bine informați și înțeleg mai bine decât alții politica românească”, a subliniat Andrei Dolineaschi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad