Connect with us

Sport

Pandurii Tg. Jiu – FC Botoşani. Absenţe importante în tabăra lui Leo Grozavu

Published

on

 

FC Botosani - Dinamo (4)

Leo Grozavu are probleme de lot înainte de meciul de la Tg. Jiu, programat să se dispute duminică după amiază. Căpitanul Florin Acsinte este suspendat iar Martinus Quenten este accidentat după prima convocare la lotul naţional.

Antrenorul formaţiei botoşănene nu se poate baza pe căpitanul Florin Acsinte care are patru cartonaşe galbene şi va rata partida cu Pandurii. Locul său ar putea fi luat de Rashid. „Nu am luat o decizie la cine îl poate suplini pe Acsinte. Sper să fim inspiraţi”, a spus Leo Grozavu.

O altă absenţă importantă este mijlocaşul Martinus Quenten, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Leo Grozavu. Quenten a fost în premieră la naţionala Curacao dar nu a jucat, a făcut o deplasare lungă şi în plus a venit accidentat. „Dacă era după mine, nu l-aş fi lăsat. A venit într-o stare precară. Nu a jucat, nu s-a pregătit şi a venit şi cu o accidentare. Îl prelum ca după un război la care nu trebuia să participe. Probabil va fi absent la Tg Jiu. Sperăm în recuperarea lui cât mai mare dar e puţin probabil”, a mai spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad