Connect with us

Sport

Pandurii – FC Botoşani. Roussel şi Rashid vor victoria la Tg. Jiu

Published

on

fc bt conferinta

Roussel Ngankam şi Rashid Brown au venit în această vară la FC Botoşani dar încă nu au confirmat aşa cum au făcut-o Quenten şi Ngadeu. Ei nu au jucat foarte mult chiar dacă spun că s-au adaptat bine la FC Botoşani.

În meciul de duminică de la Tg. Jiu, Roussel şi Rashid ar putea fi titulari deoarece Leo Grozavu nu îi are la dispoziţie pe Acsinte şi Quenten.

„Îmi voi da silinţa în timpul jocului să dau gol, să mă pun în slujba echipei şi să obţinem un rezultat pozitiv. Este o schimbare în poziţionarea mea pe teren, deşi eu am mai jucat în bandă, dar postul meu este atacant central. Mă adaptez şi încerc să fac totul cât mai bine pentru echipă. Nu mi-am fixat un anumit target, nu pot să vă dau cifre însă în capul meu se află dorinţa de a pune umărul la victoria echipei. Eu îmi doresc să dau cât mai multe goluri”, a declarat Roussel Ngankam.

„Pandurii este o echipă puternică dar nu trebuie să-i respectăm prea mult. Nu am emoţii înaintea acestui meci. Rămân concentrat pe ceea ce am de făcut pentru că dacă mă gândesc prea mult la faptul că trebuie să joc fundaş stânga sau că va fi primul meci în care aş putea apărea ca titular, atunci s-ar putea să apară emoţiil”, a declarat Rashid Browne.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad