Connect with us

Evenimente

Viceprimar acuzat că a lovit o femeie în vârstă de 64 de ani

Published

on

elena hapau

O femeie în vârstă de 64 de ani a ajuns astăzi la prânz la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati Botoşani. Ea susţine că a fost lovită cu pumnul în stomac de către viceprimarul oraşului şi că deja a făcut o plângere la Poliţie.

Elena Hapău susţine că totul s-a întâmplat în această dimineaţă în apropierea farmaciei din Flămânzi şi că de fapt este vorba de o răzbunare a viceprimarului Dumitru Micuţariu. Femeia avea informaţii că unii membri PSD ar fi dat bani oamenilor ca să meargă la vot şi l-a sunat în cursul zilei de ieri pe viceprimarul oraşului Flămânzi ca să-i ceară explicaţii. Ea susţine că viceprimarul i-a răspuns, a înjurat-o după care a închis telefonul. În cursul zilei de astăzi, cei doi s-au întâlnit şi au avut o nouă dispută verbală iar femeia îl acuză pe viceprimar că ar fi lovit-o cu pumnul.

„La ora 10.00 dimineaţă, veneam de acasă spre farmacie. M-am întâlnit cu el la intrarea în farmacie. Vicele venea la sediul PSD. În timpul programului. El trebuia să fie la serviciu pentru că el ia banii statului. Ieri s-a votat. I-am zis: ce faceţi şefule! S-a apropiat de mine, a ridicat mâna dreaptă şi a zis: Acu te omor! S-a pornit la sediu iar eu i-am zis: Ce ai domnule cu mine? Pentru ce mă ameninţaţi? S-a întors înapoi şi a zis: îţi trag una de nu te mai scoli şi mi-a dat un pumn cu mâna stânga în stomac”, ne-a spus Elena Hapău.

Femeia a depus plângere la Poliţie şi spune că au mai fost două persoane care au fost de faţă în momentul incidentului.

L-am contactat pe viceprimarul oraşului Flămânzi pentru a obţine un punct de vedere vis-a-vis de acuzele Elenei Hapău. Acesta a negat faptul ar fi lovit-o pe femeie şi spune că o cunoaşte de foarte mult timp şi chiar sunt în relaţii foarte bune.

micutariu dumitru

„Ea este prietena mea. Cum să o lovesc. Ne cunoaştem de o viaţă de om. Cum să lovesc o aşa doamnă. De o viaţă de om e prietena mea. Poate şi-a imaginat. E adevărat că m-am întâlnit cu ea şi am vorbit. Cine ştie ce i s-a părut. De o viaţă de om este prietena mea”, ne-a spus viceprimarul Dumitru Micuţariu care este un practicant al artelor marţiale. El are centura neagră şi este printre primii practicanţi d arte marţiale din judeţul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad