Connect with us

Politica

VEZI ce mesaj le-a transmis Florin Ţurcanu social democraţilor Portariuc, Răzvan Rotaru şi Macaleţi

Published

on

florin turcanu24oct

Florin Ţurcanu a lansat primele mesaje către social democraţii din judeţul Botoşani. Primul pe lista lui Ţurcanu a fost primarul Ovidiu Portariuc cu care în ultimii doi ani a avut mai multe dispute. De asemenea, Florin Ţurcanu nu a uitat nici de Răzvan Rotaru.

„Vreau să-i trimit un mesaj lui Portariuc. L-am ajutat foarte mult să câştige primăria. Dacă eu nu-l ajutam, nu era la primărie. Să încerce să-şi facă curăţenie în birou pentru că el nu va reuşi să-şi termine acest mandat. Vom avea alegeri la Botoşani iar Cătălin Flutur va fi primarul municipiului Botoşani. Vom face cea mai puternică echipă şi vom implementa toate programele”, a spus Florin Ţurcanu care a adăugat:

„Lui Răzvan Rotaru îi transmit un singur mesaj. Nu poţi să încalci legislaţia, nu poţi să calci în picioare oameni. Să înţeleagă că a greşit şi să iasă public şi să-şi ceară scuze pentru jignirile aduse mie astăzi şi primarului comunei Dîngeni. Costică Macaleţi este un om care înţelege cine e la putere. Nu e atât de tânăr ca să nu înţeleagă acest lucru”.florin turcanu24oct

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad