Connect with us

Politica

Ţurcanu după victoria lui Iohannis: „Vă asigur că PSD-ul a câştigat pentru ultima dată alegerile în Botoşani. PSD-ul se mai poate bucura de guvernare şi de putere până la 1 februarie”

Published

on

flutur turcanu

Co-preşedintele ACL Botoşani, Florin Ţurcanu este convins că la începutul anului viitor, România va avea un nou guvern, de această dată un guvern de dreapta. În plus, Ţurcanu susţine că este pentru ultima dată când PSD-ul mai câtigă alegerile în judeţul Botoşani.

„După alegerile europarlamentare am spus că Iohannis este cel mai bun candidat. Klaus Iohannis a fost candidatul ACL-ului şi a ajuns preşedintele României. Botoşănenii au mers pe mâna PSD-ului pentru că PSD-ul minte mult şi oamenii fiind mai săraci, au crezut în promisiuni. Vă asigur că PSD-ul a câştigat pentru ultima dată alegerile în Botoşani. Cred că PSD-ul se mai poate bucura de guvernare şi de putere până la 1 februarie. Victor Ponta nu poate rezista şi masele îi vor cere demisia. Noul preşedinte va desemna un nou premier care trebuie să facă un nou guvern”, a spus Florin Ţurcanu.

„Istoria se repetă. Cel care pleacă de pe poziţia a doua a câştiga. Aşa a fost şi la ultimele alegeri prezideţiale. Am ştiut să gestionăm mai bine. Eu vreau încă o dată să mulţumesc tinerilor. Cei între 18 şi 34 de ani au fost principalii noştri votanţi. Obligaţia noastră este foarte mare de acum în colo pentru tineri şi cred că numai un guvern de dreapta care are în plan să creeze locuri de muncă şi să facă investiţii poate aduce un avantaj. Nu ştiu dacă domnul Ponta a terminat de mâncat popcornul”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad