Connect with us

Evenimente

Casă mistuită de flăcări în comuna Frumuşica

Published

on

incendiucasabucovina

În noaptea de 15 spre 16 noiembrie, s-a produs un încendiu într-o casa de pe raza satului Vlădeni, comuna Frumuşica. Izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile, incendiul a cuprins, în scurt timp, bunurile din cele trei camere ale locuinţei, precum şi acoperişul.

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii nu erau acasă. Flăcările au fost observate de un localnic, puţin înainte de ora 02.00, care a solicitat sprijinul pompierilor. Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din Flămânzi şi Frumuşica.

Pompierii au reuşit să salveze mai multe anexe din gospodărie, valoarea bunurilor protejate de foc fiind estimată la cca. 15.000 lei. Pagubele au fost apreciate la aproximativ 8.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe, dar şi la locul de muncă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti, dar şi de bunuri materiale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad