Connect with us

Cultura

VEZI ce filme rulează începând de astăzi la Cinema Unirea

Published

on

filme cinema unirea

Începând de astăzi, Cinema Unirea a programat câte patru filme în fiecare zi. Este vorba de „PATIMILE MARIEI” de la ora 13.00, „BARBATI MISTO” de la ora 15.00, „CE DACA” de la ora 17.00 şi „ALBA CA ZAPADA SI RAZOINICUL VANATOR” de la ora 19.00.

„PATIMILE MARIEI” – Regia: Dietrich Brüggemann
Cu: Lucie Aron, Anna Brüggemann, Michael Kamp,Moritz Knapp, Lea van Acken
Maria are 14 ani, iar familia ei face parte dintr-o comunitate catolică fundamentalistă. Fata îşi duce viaţa zilnică în lumea modernă, dar inima ei Îi aparţine lui Iisus. Vrea să-L urmeze, să devină o sfântă şi să meargă în Rai – exact ca toţi acei copii fără de păcat de care i s-au spus atâtea. Va reuşi Christian, un băiat întâlnit la şcoală, să-i schimbe planurile?
„BARBATI MISTO” – Regia: John Butler
Cu: Peter McDonald, Hugh O’Conor, Brian Gleeson, Andrew Scott
Fionnan este un metrosexual convins şi nu vrea o petrecere a burlacilor. Ruth, viitoarea lui soţie, îl convinge pe cavalerul de onoare să organizeze una şi acesta acceptă, îngrijorat doar că ar trebui să-l ţină departe de eveniment pe sălbaticul frate al lui Ruth, poreclit Maşinăria. Dar nu prea te pui cu Maşinăria şi, după ce le prinde urma, îi aruncă într-o mulţime de aventuri în Irlanda rurală, unde eroii se vor pierde, se vor trezi ţinta gloanţelor şi-a pietrelor şi-şi vor rătăci hainele.
„CE DACA” – Regia: Michael Dowse
Cu: Zoe Kazan, Megan Park, Daniel Radcliffe,Adam Driver
Wallace (Daniel Radcliffe) s-a lăsat de facultatea de medicină, dar problema sa cea mai mare este faptul că suferă de un romantism incurabil. Inima lui prea mare a fost sfâşiată de mai multe ori: de divorţul traumatizant al părinţilor, de fosta iubită care l-a înşelat. Şi-a promis că nu se mai implică, dar promisiunea devine istorie când o întâlneşte pe simpatica Chantry (Zoe Kazan). Din nefericire, aceasta este deja implicată într-o relaţie şi, deşi se atrag reciproc, cei doi tineri decid să rămână doar prieteni, numai că decizia se va dovedi foarte greu de respectat.
„ALBA CA ZAPADA SI RAZOINICUL VANATOR” – Regia: Rupert Sanders
Cu: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth
“Albă ca Zăpada şi vânătorul” este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad