Connect with us

Politica

Veşti bune pentru angajaţii din Mavromati. Aceştia vor primi tichete de masă

Published

on

protest spital

Dupa revolta spontana a angajatilor din spital la usa managerului unitatii medicale, sefii de la Consiliul Judetean au spus ca vor da tichete de masa. Deocamdata nu se stie ce suma vor aloca pentru aceste plati, dar in mod cert o parte din bonuri vor ajunge in mainile oamenilor in halate albe in luna decembrie.

In plus, Gheorghe Sorescu a afirmat ca intelege nemultumirea cadrelor medicale dar in acelasi timp spitalul trebuie sa obtina toti banii din contractul cu Casa de  Sănătate.

“In perioada imediat urmatoare vom incerca sa acordam niste tichete de masa. Nu as putea sa va spun in momentul acesta suma pentru care vom acorda aceste tichete de masa, dar una din conditiile pe care o punem este ca spitalul sa realizezecontractul cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.Tichete vom plati, luam in calcul si acele drepturi banesti in cazul asistentilor care au promovat examenul de grad principaldar aceste drepturi vor fi direct legate de realizarea contractului”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepresedinte Consiliul Judetean.

Banii pentru plata acestor tichete de masa vor fi luati din cei sapte milioane de lei au fost alocati de la nivel central pentru stingerea arieratelor din Spitalului Judetean de Urgenta. Cheltuielile cu tichetele de masa, intr-o luna, la Mavromati, ajung la peste 300.000 de lei. Fiecare salariat ar trebui sa primeasca lunar, in mod normal, cate 20 de bonuri de masa, in valoare totala de 180 de lei.

Ultima data, angajatii din spital au primit tichete de masa in luna aprilie, aferente lunii ianuarie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad