Connect with us

Politica

Liderii ACL îşi iau măsuri speciale. „Procesul de alegeri din 2 noiembrie a fost viciat. Îi rog pe cei de la PSD să fie foarte atenţi cu căratul la vot”

Published

on

acl flutur, grigoras

Reprezentanţii ACL Botoşani au informaţii că în primul tur al alegerilor prezidenţiale s-a furat masiv în judeţ şi spun că îşi vor lua măsuri speciale pentru turul doi.

„Am analizat foarte bine ce s-a întâmplat în ziua votului din 2 noiembrie şi ce s-a întâmplat înainte. Am constatat o serie de inadvertenţe în procesul de alegeri şi chiar de fapte penale. Au fost lucruri făcute în cârdăşie cu nişte persoane care au fost ameninţate, timorate. Ne face să credem că procesul de alegeri din 2 noiembrie a fost viciat”, a spus Cătălin Flutur, co-preşedinte ACL.

Membrii ACL acuză că în primul tur s-a votat masiv pe listele speciale şi din acest motiv au decis să pună observatori care vor filma şi fotografia tot ceea ce se întâmplă la o secţie de votare. În plus,îşi vor trimite oameni în biserici pentru a asista la slujbe şi pentru a vedea dacă preoţii îi îndeamnă pe oameni să-l voteze pe Victor Ponta.

„Îi rog pe cei de la PSD să fie foarte atenţi cu căratul la vot. La fiecare secţie de votare din judeţ vom avea observatori care vor filma şi identifica toate persoanele şi maşinile care se învârt prin zonă. Sunt foarte multe secţii de votare unde s-a votat pe liste suplimentare peste 10%. Sunt comune unde 90 de persoane au votat pe lista normală şi 60 de persoane pe lista specială. La Văculeşti. Vom avea în ziua de duminică,în toate parohiile din judeţ persoane care vor fi foarte atente la predică şi acolo unde se va încălca normalitatea, părinţii vor fi traşi de mânecă. Fac apel la medicii de familie. Am văzut ce s-a întâmplat la Roma în primul tur. Oamenii au fost trecuţi pe liste suplimentare chiar dacă nu aveau nicio boală. Ei au fost şi au votat la secţie şi au aşteptat şi urna mobilă acasă. Fac apel la medicii de familie. Acelaşi lucru se întâmplă la Buceacea şi la Tudora. Câte 500 de oameni sunt netransportabili şi trebuie să le vină urn mobilă acasă. Vom monitoriza atent iar acolo unde se încalcă legea, vom interveni. Sunt suficiente persoane cercetate, urmărite penal, în frunte cu domnul Dragnea”, a spus Cătălin Flurtur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad