Connect with us

Politica

PSD Botoşani: „Klaus Iohannis un laș care a fugit de pe câmpul de luptă”

Published

on

psd sediu

Social-democraţii botoşăneni consideră că domnul Klaus Iohannis, candidatul Alianței PDL-PNL la Preşedinţie, s-a descalificat singur din competiție prin gestul de lașitate prin care a refuzat participarea la ultima dezbatere cu Victor Ponta, programată la postul de televiziune Antena 3.

„Klaus Iohannis este un laș care a fugit de pe câmpul de luptă, iar acest gest este incompatibil cu funcția de Președinte al României. Eu nu vreau ca Armata Română să fie condusă de un laș. Nu vreau ca cel care ne reprezintă țara să se fâstâcească în fața altor șefi de stat, atunci când nu are întrebările dinainte”, a declarat președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi.

PSD Botoșani atrage atenția asupra faptului că Iohannis este total nepregătit în domeniul politicii externe – principala atribuție a Președintelui României – fapt care reiese în mod clar din refuzul candidatului PDL-PNL de a aborda acest subiect în finalul celei de-a doua dezbateri găzduită la postul B1 TV. „Este incredibil să vezi o persoană care vrea să devină reprezentantul cel mai înalt statului român, dar fuge atunci când i se cere să spună cum vrea să ne reprezinte. Am crezut că dacă a refuzat ieri, va aborda subiectul în ultima dezbatere la Antena 3. Este jalnic comportamentul domnului Iohannis”, a subliniat liderul social-democraților botoșăneni.

Andrei Dolineaschi a subliniat că în cea de-a doua dezbatere de la postul B1 TV, Victor Ponta nu a purtat o dezbatere cu Klaus Iohannis, ci cu echipa de campanie a lui Traian Băsescu, care acum lucrează pentru candidatul PDL-PNL.

„La B1 TV, Iohannis a avut întrebările dinainte. Dar s-a văzut că știa să spună o poezie doar atunci când i se puneau întrebările de la moderatoare. Când primea întrebări de la Victor Ponta, pe care nu le avea dinainte, domnul Iohannis fie nu răspundea deloc – cum a fost când i s-a cerut să spună dacă referendumul din 2012 a fost lovitură de stat sau un act constituțional, fie se fâstâcea, cum a făcut în prima dezbatere când nu a avut întrebări dinainte”, a subiniat Dolineaschi.

PSD Botoșani, consideră că toți alegătorii care nu doresc ca România și Armata Română să fie condusă de un laș să vină duminică la vot și să voteze cu Victor Ponta. „Noi, cei de la PSD Botoşani, îndemnăm românii să vină la vot pe 16 noiembrie. Trebuie să-l alegem pe Victor Ponta care este altături de județul nostru. Așa, cum spunea Tudor Gheorghe, România are nevoie de un președinte viu, care uneşte, care are curaj și este pregătit să conducă națiunea română și, nu în ultimul rând, un președinte care e mândru că este român.  Veniți și votați românește! Votați Victor Ponta”, a încheiat președintele PSD Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad