Connect with us

Economic

Carrefour a demarat o nouă campanie. VEZI în ce constau premiile

Published

on

carrefour

Carrefour România lansează în hipermarketurile din toată țara un program de colectare a bateriilor și a acumulatorilor uzați. Fiecare client care reciclează 4 baterii sau acumulatori portabili va fi recompensat cu o baterie nouă Marca Proprie Carrefour.

Campania, implementată în colaborare cu CCR REBAT, se va desfășura până la 31 decembrie 2014. Bateriile incluse în program aparțin categoriei R3-R22, excepție făcând cele de tip pastilă, CR.

„Stă în puterea fiecăruia dintre noi să păstrăm mediul înconjurător curat. Deșeurile de baterii și acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile. La Carrefour încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spații în care clienții noștri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice și electrocasnice, hârtie sau mase plastice, la baterii”, a declarat Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționale Carrefour România.

Urnele pentru colectarea bateriilor uzate sunt amplasate la biroul de recepție clienți din hipermarketurile Carrefour.

Programul este menit să îi încurajeze pe clienții Carrefour să aibă un comportament responsabil față de mediul înconjurător și să le ofere acestora posibilitatea de a recicla deșeurile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad