Connect with us

Politica

COMUNICAT ACL BOTOSANI. PSD folosește metodele înaintașilor bolșevici

Published

on

campanie prezidentiale ACL (2)

Pentru candidatul Victor Ponta și camarila penală care îl susține, țara nu mai contează decât în măsura în care ea poate fi confiscată definitiv. Au aruncat în luptă tot ce puteau, duc o luptă fără menajamente, sub deviza “totul sau nimic”.

Practic Klaus Iohanis nu se lupta cu un candidat, ci cu un întreg sistem care include aparat de stat, administrație publică, aparat de propagandă finanțat din bani publici, pomeni electorale date fără discernămant și legislație care nu mai asigură egalitate de șanse.
Aceste alegeri tind să se asemene izbitor cu cele din 1946, când comuniștii au pus practic mâna pe Romania. Tehnicile actuale ale PSD sunt fix aceleași pe care le-au folosit atunci Emil Botnăraș, dr. Petru Groza și Ana Pauker, sprijiniți de regimul sovietic: campanii de recrutări a adversarilor (legea migrației politice); înființarea de partide satelit, rupte din partidele istorice; intimidări ale adversarilor; modificarea în favoarea lor a legislației electorale prin decizii arbitrare; controlul canalelor de comunicare (acum prin bani publici); măsluirea sondajelor pentru obișnuirea populației cu cea avea să urmeze (prin comandarea și promovarea unor sondaje făcute de firme de casă); mită electorală (atunci prin acordarea de produse de la rezerva de stat, acum folosindu-se banii de la buget și ajutoarele de la U.E. etc); amenințarea alegătorilor, în special din rural (acum că li se vor taia pensiile, ajutoarele sociale, subvențiile); turism electoral etc.
Pentru puterea actuală democrația a rămas doar o aparență. Și dacă nu-i oprim acum, vom fi mult timp sclavi în propria noastră țară. Nu credem că românii sunt de accord să mai încerce odată o astfel de experiență, de aceea Ponta trebuie blocat în tentativa sa de acaparare a puterii absolute.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad