Connect with us

Politica

COMUNICAT ACL Botoşani. “Alianta Crestin – Liberala Botosani condamna modalitatea mizerabila in care PSD continua sa-si duca campania electorala”

Published

on

campanie prezidentiale ACL (2)

Alianta Crestin – Liberala Botosani condamna modalitatea mizerabila in care PSD continua sa-si duca campania electorala, in disperarea de a-l face pe Victor Ponta presedinte.

Ceea ce s-a intamplat marti dimineata la sediul ACL din Bucuresti, gestul de a arunca gaini moarte in curtea sediului partidului, reprezinta un atac fara precedent si care nu are nicio legatura cu statul de drept!
Mocirla in care social- democratii se afunda nu arata decat ca acestia sunt capabili de orice pentru a pune mana pe aceasta tara, inclusiv de asemenea gesturi care inseamna amenintare directa cu moartea. Cum a declarat si candidatul ACL, Klaus Iohannis : “Ultima dată când cineva a folosit astfel de simboluri a fost în anii ’40 și acest simbol a fost folosit de naziști. Dacă arunci cuiva o găină cu capul tăiat sau un cocoș cu capul tăiat peste gard sau în casă inseamna ca este o amenințare directă cu moartea și naziștii au avut grijă să-l execute pe respectivul. De aceea îmi permit să spun, dragii mei, ca nu am crezut că vom ajunge vreodată în România la acest nivel de campanie electorală. Să folosească unii în campanie simboluri și amenințări cu moartea, folosite ultima dată de naziști, nu am crezut.”
Este intolerabil sa se apeleze la asemenea gesturi extreme pentru intimidarea adversarului politic, iar electoratul este singurul care poate sa sanctioneze PSD si pe Victor Ponta!
In timp ce social-democratii uzeaza de orice mijloace obscure, prin frauda, prin pomana pentru a obtine votul romanilor, Klaus Iohannis a dus o campanie civilizata, decenta, dreapta care poate duce Romania pe drumul lucrului bine facut!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad