Connect with us

Politica

COMUNICAT ACL. „Victor Ponta, preşedintele care dezbină”

Published

on

ponta victor polivalenta

„Victor Ponta, preşedintele care dezbină” – acesta ar fi trebuit să fie sloganul  candidatului PSD în campania electorală. ”Cei mai mari duşmani ai României în străinătate sunt tot românii” declara acesta în luna august, la o întâlnire de partid. Şi s-a asigurat că ”duşmanii” nu vor puteasă-şi exercite dreptul lor constituţional în primultur al alegerilor.

Vă aducemaminte, domnule Ponta, că domnul Klaus Iohannis v-a solicitat de nenumărate ori să înfiinţaţi noi secţii de votare în străinătate,“dacă mai aveţi o urmă de demnitate şi respect faţă de românii din diaspora”.

Astăzi, ministrul Corlăţean a demisionat, dând astfel măsura gravei sale incompetenţe, în plus, creând un vid de conducere care va îngreuna şi mai mult rezolvarea preoblemei secţiilor de votare din diaspora.

De ce vă este teamă de românii din diaspora domnule Ponta? De ce nu îi respectaţi? De ce nu vă purtaţi cu ei aşa cum vă purtaţi cu românii din Teleorman, din Dolj, din Olt sau din Giurgiu?

De ce nu vreţi să lăsaţi să voteze rudele plecate din satele şi oraşele judeţului Botoşani? Sunt oameni care muncesc din zi până în noapte pentru a ne ajuta penoi, cei rămaşi aici fără locuri de muncă. Sunt oameni care se sacrifică şi pentru dumneavoastră, domnule Ponta, ca să vă crească încasările la Buget. Sunt părinţii, fraţii şi copiii noştri, pe care îi numiţi duşmani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad