Connect with us

Sport

Luceafărul – Rapid Ungureni 4-0. Meci cu scandal, încheiat în minutul 63 GALERIE FOTO

Published

on

luceafarul-rapid

Luceafărul Mihai Eminescu s-a distrat cu Rapid Ungureni, într-un meci din campionatul Ligii a IV-a la fotbal. Echipa deputatului Verginel Gireadă s-a impus fără emoţii în unei formaţii a făcut doar act de prezenţă la Ipoteşti şi care putea fi învinsă la o diferenţă mult mai mare.

Prima repriză a fost la discreţia gazdelor care au marcat în minutul 4 prin Mihai Andrieş, fostul atacant al FC Botoşani. Patru minute mai târziu, Roşu a făcut 2-0 şi deja lucrurile erau clare. Luceafărul a rămas la cârma jocului şi a mai avut trei şanse de marca prin Roşu şi Andrieş în timp ce oaspeţii s-au remarcat doar prin câteva intrări mai dure şi proteste la adresa arbitrului. În ultimul minut al primei reprize, unul dintre celebri fraţi Palalaie iese la rampă. Îl loveşte fără minge pe unul dintre jucătorii Luceafărului şi este eliminat. Au urmat proteste la adresa arbitrului dar până la urmă jucătorii Rapidului s-au calmat.

Partea secundă a început tot cu formaţia gazdă în ofensivă şi în 15 minute Luceafărul a mai marcat de două ori. În inferioritate numerică şi conduşi cu 4-0, jucătorii echipei oaspete au refuzat să mai joace iar partida s-a încheiat în minutul 63. Jucătorii formaţiei din Ungureni au părăsit nervoşi terenul şi acuzându-i pe arbitru că i-a dezavantajat. În opinia acestora, pentru lovire intenţionată, Palalaie merita cel mult cartonaş galben. La ieşirea de pe teren, unul dintre jucătorii echipei oaspete s-a uitat spre arbitri şi a spus: “Vă prind eu la Ungureni”.

luceafarul-rapid1 luceafarul-rapid4 luceafarul-rapid3 luceafarul-rapid2

luceafarul-rapid6

luceafarul-rapid7 luceafarul-rapid10 luceafarul-rapid9 luceafarul-rapid8

luceafarul-rapid11

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad