Connect with us

Administratie

Portariuc vrea pârtie de schi lângă cimitirul Pacea. Ţurcanu: „Dă bine să propui orice în campanie. Putem să facem un turn imens din care să sari cu paraşuta”

Published

on

cornisa1

După ce a „realizat” tot ce şi-a propus, primarul Ovidiu Portariuc a început să se gândească la proiecte SF. Recent el a anunţat că vrea să facă pârtie de schi în zona Cornişa, vis-a-vis de viitorul parc de agrement.

Dacă se va pune în aplicare proiectul edilului, Botoşani va stabili un record. Vom avea cea mai mică pârtie de schi din ţară. Consilierii locali consideră că primarul mai caută să iasă în faţă cu câte ceva deoarece este campanie electorală.

„A fost o propunere să amenajăm acel versant de la Cornişa. Să facem un loc de picnic, cu toalete, apă. De asemenea, să facem un fel de pârtie pentru săniuş. Pârtie de schi nu ştiu cum putem face acolo. Dă bine să propui orice în campanie. Putem să facem un turn imens din care să sari cu paraşuta sau să sărim cu parapanta de pe movila din parc. O înălţăm mai mult… Idei nu avem… Bani nu sunt”, a spus consilierul local Eugen Ţurcanu.

Acesta susţine că ar trebui alocaţi bani pentru plantarea copacilor şi pentru amenajarea unei zone de picnic. „Acolo trebuie plantaţi copaci pe tot versantul, se poate amenaja o zonă de picnic. Ar fi un fel de parc şi s-ar îmbina utilul cu plăcutul”, a adăugat Ţurcanu.

Membrii Partidului Ecologist, Filiala Botoşani, au făcut în urmă cu câteva luni o solicitare la primăriei pentru a obţine autorizaţia necesară plantării a peste 1000 de arbori. Reprezentanţii primăriei nu s-au arătat interesaţi să sprijine o astfel de acţiune care ar fi benefică pentru locuitorii municipiului Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad