Connect with us

National

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 – Felicitari, mesaje și urari de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase MESAJE Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela

Published

on

sf mihail si gavriil

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 –  Felicitări, mesaje și urari de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase MESAJE Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela.

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL, pe care le puteţi trimite atât membrilor familiei care își sărbătoresc onomastica, cât și cunoștințelor și apropiaților:

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 –  La mulți ani și fie ca sfinții care te protejează să te călăuzească mereu!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 .

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 –  Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros “La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL – Dragă Mihai / Mihaela / Gavril / Gabriel/ Gabriela , de ziua numelui tău îți dorim un sincer “LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 –  Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! LA MULȚI ANI!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL –  Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL –  Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 – La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL – La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL 2014 – Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL –  Îți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Mihail și Gavril,  să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

Citeşte mai mult pe Vocea Transilvaniei

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad