Connect with us

National

Udrea: Votul de duminică trebuie să fie un vot ANTI-PONTA, dar nici pro Iohannis

Published

on

elena udrea

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, vineri seară, într-o conferință de presă, că ”votul de duminică trebuie să fie un vot anti-Ponta”, însă a afirmat că nu este adepta ”răului mai mic”.

Referindu-se la cei 500.000 de alegători care au susținut-o, în turul întâi al alegerilor prezidențiale, fostul candidat la Președinția României a afirmat că ”dacă acești oameni au fost atât de raționali încât să înțeleagă ce se întâmplă cu adevarat, este evident că vor ști ce să facă și în turul doi al alegerilor prezidențiale”.
”Am spus și în zilele trecute că orice rezultat, oricât de mult nu ne-ar plăcea, dacă vine ca urmare a votului românilor, trebuie să fie un rezultat pe care îl respectăm. In turul unu am avut cea mai grea campanie pentru ca, asa cum se vede acum, lupta nu s-a dat intre candidatul PSD si candidatul ACL, batalia a fost pentru ca Elena Udrea să nu ocupe locul trei. 500.000 de oameni care au votat cu mine, in turul unu, vor face diferenta. Cu toate strategia extrem de bine coordonata impotriva mea, tot efortul aceasta a fost pentru ca astazi votantii Elenei Udrea sa nu faca diferenta. Cu toate acestea, acești votanți, oameni care au rămas și au votat cu mine, indiferent ce au auzit și indiferent ce au văzut, în această campanie electorală, sunt cei care vor conta in turul doi”, a spus Elena Udrea.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad