Connect with us

National

Start pentru CAMPANIA ELECTORALĂ. Negocierile pentru dezbaterea Ponta-Iohannis, fără rezultat

Published

on

ponta-iohannis foto mediafax

CCR a validat, vineri, primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale și a stabilit că în turul doi se vor confrunta Victor Ponta și Klaus Iohannis. Decizia Curţii, care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, dă, astfel, startul reînceperii campaniei electorale. Reprezentanţii PSD şi cei ai ACL s-au întâlnit, tot vineri, pentru a decide detaliile legate de confruntarea celor doi candidaţi. Negocierile au eşuat.

Reprezentanţii candidaţilor la alegerile prezidenţiale nu s-au înţeles cu privire la organizarea unei dezbateri electorale Victor Ponta-Klaus Iohannis. Negocierile purtate vineri au eşuat.

“Am venit foarte hotărâţi să încercăm să convingem nişte oameni să convingă pe cineva despre care noi credem că-i este frică să participe la dezbateri că-i face bine să participe la dezbateri”, a declarat, la finalul consultărilor, Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a adăugat că, în momentul de faţă, PSD aşteaptă un răspuns din partea lui Iohannis referitor la cele patru dezbateri televizate. Întrebat dacă acceptă oferta lui Iohannis de a participa cu candidatul Victor Ponta la dezbaterea IPP, Dragnea a replicat: “Nu ştiu ce dezbatere face IPP-ul. Eu am auzit o ofertă foarte serioasă din partea lui Dan Diaconescu, care s-a oferit să fie moderator.”

Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al PNL, l-a acuzat pe Dragnea că a minţit, a afirmat că Iohannis îşi doreşte o dezbatere şi că aceasta va avea în cele din urmă loc.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad