Connect with us

Politica

PSD Botoşani: Guvernul Ponta rezolvă încă un obiectiv major pentru judeţ

Published

on

lucraridorohoi920

PSD Botoşani anunţă demararea unui nou proiect de anvergură pentru judeţul Botoşani- centura ocolitoare a municipiului Dorohoi.

Studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a Dorohoiului a fost publicat deja pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), urmând ca acesta să intre în faza de proiectare în 2015. Din estimările specialiştilor, se vor construi 11 kilometri de drum. Proiectul va fi finanţat prin programul european pentru dezvoltarea transportului  cît şi din alocări de la bugetul de stat, prin CNADNR.

„Centura ocolitoare a municipiului Dorohoi este, fără îndoială, cel mai important obiectiv al administraţiei locale. Această investiţie are rolul de a proteja reţeaua de infrastructură a oraşului, pe care o reabilităm acum, tot din fonduri europene. Mai mult, orice investiţie în infrastructură este deosebit de importantă nu doar pentru Dorohoi, ci pentru întreg judeţul. O infrastructură bună are rolul de a stimula relaţiile comerciale şi investiţiile în zonă. Iată că acum, pe lângă drumul Botoşani-Suceava, cea mai mare investiţie din judeţ din ultimii 30 de ani, vom avea şi centura ocolitoare a municipiului Dorohoi”,a declarat primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu.

În municipiul Dorohoi, perioada 2012-2013 s-au realizat mai multe obiective de investiţii cu ajutorul guvernului Ponta precum modernizarea principalei artere de circulaţie din oraş, refacerea căilor de acces şi trotuarelor din cartierul Dumbrava Roşie cât şi construcţia a 24 de locuinţe sociale pentru tineri.

„Premierul Victor Ponta a alocat cele mai multe fonduri pentru judeţul nostru. Fiecare angajament luat în faţa botoşănenilor, în cadrul vizitelor sale în judeţ, a fost respectat. Am primit bani pentru drumuri, educaţie, sănătate, ne-am ţinut de Guvernarea pentru Botoşani”, a încheiat Dorin Alexandrescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad