Connect with us

Administratie

O nouă acțiune de depunere a documentațiilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire

Published

on

modern calor centru incasari2

Vineri, 7 noiembrie 2014, la punctul termic din Parcul Tineretului, SC Modern Calor SA va organiza o nouă acțiune de depunere a documentațiilor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire.

Aceasta se va adresa proprietarilor sau chiriașilor care au locuințele arondate asociațiilor nr.5, 6 și 19 și care, din diverse motive, nu au reușit să depună cererile până acum, deși se încadrează în condițiile prevăzute de lege.

Acțiunea se va desfășura între orele 09.00 și 13.00.

Informații privind procedurile și documentele necesare completării cererii pentru acordarea ajutorului de încălzire pot fi obținute de pe site-ul www. moderncalor.ro la rubrica ”Noutăți și comunicate” sau la tel. 0331 401 962. Totodată ele vor fi afișate și la scările de bloc din asociațiile respective.

Precizăm că, până la finalul sezonului rece, la ghișeele de la Centrului de relații cu clienții al Societății Modern Calor (lângă școala generală nr. 7) se vor putea depune în continuare cereri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire, acestea intrând la plată în luna ulterioară depunerii lor.

Datele oferite de beneficiari pe proprie răspundere vor face obiectul unor verificări ulterioare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad