Connect with us

Sport

FC Botoşani – CFR Cluj. Leo Grozavu: „Putem profita de situaţia lor”

Published

on

leogrozavu fcbt-brasov

Partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj se va dispta chiar dacă atrenorul Vasile Miriuţă şi jucătorii clujeni ameninţă că nu se prezintă. De asta este convins tehnicianul Leo Grozavu care susţine că a pregătit foarte bine această partidă şi nu ia în calcul decât varianta victoriei.

„Sunt optimist. Este un joc de campionat. Nu ne ia nimeni capul. Asemenea jocuri sunt frumoase. Sperăm să avem un stadion plin şi să se bucure de spectacol. Încă nu am văzut ca una dintre echipe să nu se prezinte. Probleme sunt la toate echipele. Sunt sigur că vor veni cu prima echipă. Ţinând cont de lotul pe care au, de infrastructura pe care o au, jucătorii valoroşi, bugetul mult superior, au participat în Liga Campionilor… ”, a spus Leo Grozavu care a adăugat că în momentul de faţă CFR Cluj  nu mai este o echipă de speriat aşa cum era în urmă cu doi-trei ani.

„Nu au individualităţi ieşite din comun. Sunt o echipă puternică de la mijloc în sus. Au jucători pe benzi buni, atacanţi foarte buni. Ne-am preg în consecinţă şi sper să-i anihilăm. Sper ca băieţii să facă o partidă bună cum au făcut cu Dinamo sau Rapid. Cred că putem profita de situaţia lor”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

Pentru partida cu CFR Cluj, Leo Grozavu nu va putea conta pe fundaşul Michael Ngadeu care este suspendat în urma cartonaşului roşu încasat la Craiova.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad