Connect with us

Administratie

ŞOCANT. Ţurcanu: „Domnul viceprimar umbla cu pistolul în mână printr-un depozit, trăgea cu pistolul cu tranchilizant. A luat câinii şi fugea cu ei în braţe”

Published

on

cosmin andrei padoc

Prezent în emisiunea Dialog Deschis de la TeleM Botoşani, consilierul local EugenŢurcanu care ocupă şi funcţia de director al Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement a făcut o declaraţie şocantă care îl vizează pe viceprimarul Cosmin Andrei.

Eugen Ţurcanu a declarat că are informaţii de la angajaţii firmei care capturează câini că viceprimarul Cosmin Andrei s-a implicat mai mult decât era cazul în această activitate. Directorul DSPSA susţine că unul dintre angajaţii firmei i-a povestit că viceprimarul Cosmin Andrei a folosit inclusiv un pistol cu tranchilizante.

„Mai nou, domnul viceprimar umbla cu pistolul în mână printr-un depozit, trăgea cu pistolul cu tranchilizant. A luat câinii şi fugea cu ei în braţe. Aşa am înţeles de la cei care capturează câini. Oamenilor le este frică să vorbească. Le-a luat pistolul cu tranchilizat. El nu este autorizat şi nu are voie. Îl sfătuiesc să respecte legea”, a declarat Eugen Ţurcanu în emisiunea Dialog Deschis.

L-am contactat pe viceprimarul Cosmin Andrei care a infirmat toate aceste acuzaţii şi a precizat că Eugen Ţurcanu nu mai are credibilitate.

„Nu este adevărat. Nu am pus niciodată mâna pe un pistol cu tranchilizante. Pentru a utiliza un astfel de pistol îţi trebuie autorizaţie. Domnul Ţurcanu nu mai are credibilitate după ceea ce a făcut în ultima perioadă”, ne-a spus Cosmin Andrei.

Dacă s-ar confirma ceea ce a declarat Eugen Ţurcanu, viceprimarul Cosmin Andrei ar risca să fie cercetat penal deoarece nu are autorizaţie pentru a utiliza o armă cu tranchilizant.

Eugen Ţurcanu şi Cosmin Andrei au mai fost implicaţi într-un scandal cu câinii maidanezi. La padocul municipalităţii a ieşit o îmbrânceală generală viceprimarul Cosmin Andrei, Eugen Ţurcanu, angajaţii primăriei şi membrii Asociaţiei ADOR, după ce primăria a încercat să “exporte” câini maidanezi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad