Connect with us

Evenimente

Pagube de peste 800.000 de lei în urma incendiului din Zona Industrială

Published

on

incendiu strada Popauti

Un incendiu izbucnit sâmbătă, în jurul amiezii, într-o hală de producţie din Zona Industrială a municipiului Botoşani a produs pagube materiale însemnate la trei societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în acel spaţiu.

Generat, cel mai probabil, ca urmare a efectului termic al curentului electric din cauza lăsării sub tensiune a unui aparat de sudură, incendiul s-a extins cu repeziciune la bunurile aflate în interiorul halei, dar şi la acoperişul clădirii, existând pericolul ca flăcările să se propage  şi la un service auto.

Solicitaţi să intervină, pompierii s-au deplasat la faţa locului cu şase autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentele de Pompieri Botoşani şi Dorohoi.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 27 de pompieri, mai bine de trei ore. Flăcările, dar şi temperaturile ridicate, au distrus mai multe bunuri aparţinând celor trei societăţi comerciale (un abric, un compresor, rafturi din lemn, anvelope şi elemente combustibile ale unor autoturisme depozitate în pod, pereţi din lemn şi lambriuri din plastic), dar şi acoperişul pe o suprafaţa de cca. 600 m .p.. Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 816.000 lei.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de peste 400.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad