Connect with us

Politica

Cătălin Flutur: „Pe Victor Ponta nu l-a mai văzut nimeni de când s-au anunţat rezultatele. Cred că i s-a făcut rău de la popcorn”

Published

on

acl alegeri (7)

Preşedintele PDL şi copreşedintele ACL Botoşani a fost ironic la adresa lui Victor Ponta care nu a avut nicio reacţie imediat cupă anunţarea rezultatelor exit-pollurilor. În acelaşi timp, Cătălin Flutur a spus că diferenţa dintre Ponta şi Iohannis este foarte mică şi poate fi recuperată de către candidatul ACL.

„Noi ne-am aşteptat la aceste rezultate. Ştiam că nu vor fi mai mult de 6-7 procente între cei doi candidaţi. S-ar părea că cei care îşi dădeau procente de peste 40 de procente, s-au înşelat amarnic. Românii au învăţat ce înseamnă votul şi tehnica de vot. Victor Ponta dând un noian de pomeni electorale şi o legislaţie care să ajute PSD-ul… Toată această armată nu a reuşit să ia decât cu un procent mai mult decât la europarlamentare. Asta ne dă o mare încredere în turul doi. Ştim că preşedintele României va fi Klaus Iohannis. Pe Victor Ponta nu l-a mai văzut nimeni de când s-au anunţat rezultatele. Cred că i s-a făcut rău de la popcorn. Cred că a fost prea sărat popcornul. După 1990, tot timpul alegerile au fost câştigate de către candidatul care în turul doi a fost pe locul doi”, A SPUS Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad