Connect with us

Evenimente

Bolnavii din spital, nemulţumiţi că nu pot să voteze FOTO

Published

on

pacienti spital (2)

Pacientii internati in Spitalul Judetean de Urgenta si-au exprimat nemultumirea fata de faptul ca nu au putut sa-si exercite dreptul de vot la alegerile prezidentiale.

Neputinciosi si bolnavi oamenii au sperat pana in ultima clipa ca urna mobila va ajunge in saloane. Mai ales, pacientii internati in sectia de ortopedie, care nu pot sa se deplaseze.

“Am mana rupta si coastele rupte, sunt bolnav si nu pot merge la o sectie de votare. As fi mers, de trei ori da, dar daca nu aduc urna mobila in spital, eu nu pot sa ma deplasez. Totusi ede competenta lor sa vina in spital cu urna ca sa poata vota si oamenii bolnavi”, a spus un bolnav internat pe sectia de ortopedie de la Mavromati.

“Am fi votat, dar nu avem cum.Au facut tabel aseara ca sa votam, dar nu stiu ce s-a intamplat. Nu a venit pana acum nimeni in salon ca sa putem vota, daca nu vine, stam la pat. Nu avem ce face, nu putem merge in sectia de votare, e imposibil”, a adaugat alt pacient.

In Spitalul Judetean de Urgenta sunt spitalizati in jur de 400 de pacienti. Este prima datacand bolnavii internati in spital nu pot sa-si exercite un drept legal.

pacienti spital (4) pacienti spital (3) pacienti spital (1) pacienti spital (5)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad