Connect with us

Sport

FCM Dorohoi a remizat la Baloteşti după ce a condus timp de 60 de minute

Published

on

fcm dorohoi - navodari (15)

FCM Dorohoi a fost foarte aproape de a obţine prima victorie în deplasare din acest sezon de Liga a II-a. Echipa antrenată de Vespazian Colban a condus cu 1-0 timp de 60 de minute dar a fost egalată pe finalul jocului, din penalty.

Deşi se întâlneau ultimele două clasate din seria I a ligii secunde, meciul dintre CS Baloteşti şi FCM Dorohoi a fost unul spectaculos, cu multe ocazii de gol la cele două porţi. Echipa pregătită de Vespazian Colban a deschis scorul în minutul 21. Grumezescu recuperează o minge în marginea careului, îi pasează lui Vrabie iar mingea şutată de mijlocaşul dorohoian este deviată şi intră în poartă. Gazdele au ieşit mai mult la joc dar imprecizia jucătorilor de la Baloteşti sau bara au făcut ca după 45 de minute scorul să fie 0-1.

CS Baloteşti începe în forţă şi partea secundă iar în minutul 53 Buţică trimite în bară. Treptat, dorohoienii au reuşit să echilibreze partida iar gazdele nu şi-au mai creat mari pcazii. În minutul 80, Flămânzeanu reia cu capul din interiorul careului, mingea îl loveşte în mână pe Vlaicu iar arbitrul dictează lovitură de la 11 meti. Penaltyul este transformat de Chiacu iar scorul devenea 1-1. Gazdele puteau da lovitura pe finalul partidei dar Chiacu a ratat o ocazie mare de gol în minutul 88. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar după un tur de campionat, FCM Dorohoi are opt puncte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad