Connect with us

Administratie

Urban Serv a solicitat primăriei impunerea unui nou regulament pentru deszăpezire. VEZI ce riscă şoferii

Published

on

deszapezire botosani dec5

Un proiect de hotărâre care urmează să fie supus spre aprobare în şedinţa de Consiliu Local din luna noiembrie ar putea rezolva problema deszăpezirii străzilor municipiului Botoşani în iarna care urmează. Angajaţii Urban Serv ar putea deszăpezi mult mai repede străzile dar în schimb, şoferii riscă sancţiuni în valoare de sute de lei.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv Botoşani, susţine că a transmis primăriei o solicitate cu privire la modificarea regulamentului de deszăpezire. Practic, în anumite intervale orare, parcarea maşinilor va fi interzisă pe anumite străzi pentru a se putea efectua lucrările de deszăpezire. Reprezentanţii Urban Serv şi Poliţiei Local îi vor informa din timp pe proprietarii maşinilor iar cei care nu se conformează vor fi amendaţi.

„Există o solicitare a noastră către primărie şi Consiliul Local. Am avut discuţii cu domnul viceprimar, dumnealui a transmis către comisia de siguranţă rutieră. Urmează să se emită un regulament ca în anumite zile şi intervale orale să fie eliberate străzile pentru deszăpezire. Cred că în şedinţa de Consiliu Local din noiembrie se va da respectiva hotărâre. Noi sperăm să găsim înţelegere. Nici noi nu dorim să blocăm maşinile la bordură”, a spus Simion Drelciuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad