Connect with us

Sport

Leo Grozavu nu îşi propune participarea în cupele europene: „Trebuie să fim realişti. Încă nu suntem pregătiţi pentru un asemenea pas”

Published

on

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani este la doar un punct de locul patru în clasamentul Ligii I la fotbal care asigură prezenţa în cupele europene. Deşi au şansa de a realiza cea mai mare performanţă din istoria fotbalului botoşănean, Leo Grozavu şi jucătorii săi nu îşi propun ca în vara anului viitor să participe în Europa League.

Tehnicianul botoşănean susţine că la ora actuală, echipa pe care o conduce nu este pregătită pentru a reprezenta România într-o competiţie precum Europa League. Grozavu consideră că FC Botoşani mai are nevoie de timp, de un buget mai consistent şi de mai mulţi jucători de valoare pentru a putea spera la participarea în cupele europene.

„Sezon ăsta nu cred pentru că nu ne-am propus înainte de a începe sezonul. Conjunctura te poate aduce în asemenea situaţie. Atunci când nu îţi propui un lucru, e mult mai greu să ajungi la el. Botoşaniul trebuie să-şi consolideze poziţia în prima ligă, să acumuleze experienţă competiţională şi abia apoi să atace obiective îndrăzneţe care înseamnă şi bugete mai mari. Nu este suficient să faci nişte rezultate pe teren şi să visezi cupe europene. Trebuie să fim realişti. Încă nu suntem pregătiţi pentru un asemenea pas”, a spus Leo Grozavu.

După ce şi-a îndeplinit obiectivul propus pentru turul campionatului, tehnicianul botoşănean a început să-şi facă planurile pentru retur. În această iarnă, FC Botoşani va face câteva transferuri urmând să achiziţioneze cel puţin un mijlocaş central şi un fundaş central.

„La momentul acesta sunt mulţumit de ceea ce am la dispoziţie. Ne dorim să întărim lotul. Avem şi poziţii care trebuie cel puţin dublate. Avem probleme în axul central, fundaşii centrali. Avem doar trei fundaşi centrali. La ultima partidă am avut o improvizaţie. Mai avem şi alte poziţii pe care le dorim să le acoperim”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad