Connect with us

Sport

CSU Craiova – FC Botoşani. Tony Heleşteanu: „Au plecat din perimetrul fotbalului craiovean nişte personaje nocive. Fotbalul craiovean e pe un drum ascendent”

Published

on

helesteanu tony

Oficialii FC Botoşani laudă noul proiect de la Craiova dar vor o victorie în Bănie, în partida programată să se dispute mmâine după amiază. Directorul sportiv al FC Botoşani susţine că fotbalul craiovean s-a curăţat de personajele nocive iar în acest moment este pe un drum ascendent.

„Va fi un meci extrem de interesant. Este un meci între două stiluri diferite. E un meci interesant între o formaţie din Moldova şi una din Oltenia. În momentul de faţă, sunt cele mai importante echipe din Moldova şi Oltenia. Craiova este o echipă bine organizată, din toate punctele de vedere. S-a investit foarte mult în această echipă. Au mai plecat din perimetrul fotbalului craiovean nişte personaje nocive. Fotbalul craiovean e pe un drum ascendent. Echipa noastră are puterea necesară de a învinge. Noi nu ne propunem jumătăţi de măsură. Va fi un meci de colecţie pentru că este ultimul meci disputat pe stadionul Ion Oblemenco. Va fi o afluenţă mare de spectatori. Craiova a adus tot timpul mulţi spectatori la stadion. E un meci pe care îl aştept cu mare nerăbdare”, a spus Tony Heleşteanu.

Oficialul botoşănean este optimist înaintea meciului de mâine şi consideră că elevii lui Leo Grozavu pot obţine toate cele trei puncte. El mizează pe forma bună a unor jucători precum Quenten, Fulop, Roussel sau Vaşvari.

„Valoarea lotului şi omogenitatea sunt argumentele noastre. Chiar dacă jucăm de un an şi jumătate pe prima scenă, jucătorii încă nu au ajuns la o capacitate de sută la sută. Un fotbalist ca Acsinte nu a ajuns la sută la sută din capacitatea lui. Sunt foarte mulţi jucători care încă au un potenţial neexploatat. E nevoie de timp pentru a putea ajunge la maturitate şi eficienţă maximă. Cred că la sfârşitul anului ne vom atinge obiectivul şi anume un loc mai bun decât în sezonul trecut”, a mai afirmat directorul sportiv al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad